Op zoek naar een data gedreven e-commerce partner in China?

Als full service e-commerce partner in China blijven wij dichtbij onze partners door uitgebreide en transparante rapportages te leveren. In deze rapportages tonen wij op een overzichtelijke manier de cijfers over bijv. de recente verkopen, voorraadniveau en winstmarges.

Business intelligence en rapportages – “Transparant en compleet”

Om u een duidelijk inzicht te geven in de resultaten van uw bedrijf in China, leveren wij u een uitgebreide en transparante rapportage. In deze rapportage tonen wij op een overzichtelijke manier de cijfers over bijvoorbeeld de recente verkopen.

Door deze rapportages kunt u desgewenst iedere dag precies zien of uw producten het goed of minder goed doen op de Chinese markt. Vanaf het eerste moment dat de verkoop begint, ontvangt AsiaAssist zeer gedetailleerde data over het gehele verkoopproces. Op basis van deze rapportage kunt u als ondernemer onderbouwde besluiten nemen over toekomstige investeringen. Dankzij deze waardevolle data krijgen wij een duidelijk beeld hoe de conversie geoptimaliseerd kan worden. U kunt, als blijkt dat één product veel geretourneerd wordt, ook de catalogus of het product zelf aanpassen.

De drie voordelen:

  • Constant verbeteren van klantervaringen
  • Verhogen van de conversie
  • Optimaal voorraadbeheer

Contact opnemen