Bereik miljoenen potentiële klanten!

De Chinese cross border e-commerce marktplaatsen lonken naar uw producten. Het is van belang dat alle aspecten van e-commerce zorgvuldig ingericht worden, van webdesign tot verkoop en van logistiek tot de financiële afhandeling. Wij denken graag mee met al uw e-commerce vraagstukken

Cross-border e-commerce – “Ga de grens over”

Om succesvol te handelen in China is het van groot belang om gebruik te maken van hun belangrijkste online kanalen. Dankzij het populair wordende cross-border e-commerce richting China kunt u de producten onder de aandacht brengen bij miljoenen potentiële Chinese klanten. Veelgebruikte kanalen zijn onder andere Tmall Global, Suning Global en JD Global. Op deze e-commercemarktplaatsen krijgt uw bedrijf meer naamsbekendheid.

Deze kanalen hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt in de afgelopen jaren, mede door de groeiende middenklasse in het land. De vraag naar westerse producten is op deze platforms erg groot. Met name Tmall, onderdeel van het bekende Alibaba, speelt hierbij een grote rol. Met een juiste aanpak profiteert uw bedrijf van deze groeiende markt. AsiaAssist helpt u hier graag bij.

Bij cross-border e-commerce komt meer kijken dan alleen het plaatsen van producten of diensten op de genoemde kanalen. Het is van belang dat alle aspecten van e-commerce zorgvuldig ingericht worden, van webdesign tot verkoop en van logistiek tot de financiële afhandeling. Het team van AsiaAssist denkt graag mee bij al uw e-commercevraagstukken.

De drie voordelen:

  • Snelle time-to-market
  • Low-risk marketentry
  • Voorraad op één centrale plek

Contact opnemen