Webshop in China openen?

Wij bieden full-service e-commerce oplossingen voor de Chinese markt. Bent u benieuwd wat AsiaAssist kan betekenen voor uw onderneming? Neem vrijblijvend contact op.

Onze diensten

Om de Chinese e-commerce markt te betreden als Nederlands bedrijf, is het noodzakelijk om samen te werken met een zogeheten TP-operator of om zelf een licentie te krijgen voor een kantoor. Om dit voor elkaar te krijgen is veel geld, tijd en energie nodig. Het team van AsiaAssist helpt u met al uw vraagstukken op het gebied van e-commerce. AsiaAssist biedt operationeel webshop management vanuit China en verzorgt de gehele implementatie van de e-commerce kanalen. Zo kunt u zich richten op de corebusiness van uw bedrijf.

Daarnaast zorgt onze pre- en aftersalesklantenservice in Shanghai voor de afhandeling van alle klantvragen over orders. Ook verlenen wij onlinemarketingdiensten op sites als Tmall en JD Global, zodat uw bedrijf beter presteert op de Chinese markt. Onze teams in Shanghai en Rotterdam zorgen ervoor dat uw producten of diensten onder de aandacht komen van miljoenen Chinezen.

Bij AsiaAssist staan een goede market entry, conversieoptimalisatie, optimalisatie van de gemiddelde orderwaarde en retentie hoog in het vaandel. Wij werken nauw met u en uw bedrijf samen, want u bent binnen onze samenwerking de kenner van uw eigen producten of diensten.

AsiaAssist biedt (full-service) maatwerkoplossingen voor de ideale merkbeleving:

  • Fulfilment- en retournering oplossingen (ook cross-border).
  • Internationale oplossingen voor online betalingen en reconciliatie.
  • Business intelligence en financiële rapportages.
  • Full service e-commerce oplossingen via alle mogelijke online kanalen in China.

AsiaAssist biedt de volgende services:

Contact opnemen