Ecommerce platform China

Bent u benieuwd wat AsiaAssist kan betekenen voor uw onderneming? Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen. U kunt via onderstaande link vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

E-commerce platform China

Bent u op zoek naar een manier om nieuwe markten te betreden en wilt u uw producten afzetten in de enorme markt van China? Zoekt u dus een manier om via een E-commerce platform in China uw producten aan de man te brengen? Dan bent u bij AsiaAssist aan het juiste adres. Wij helpen u namelijk met het opzetten van uw online winkel op de bekendste ecommerce platforms in China. Wij helpen u met alles, van marktonderzoek tot het verzenden van de producten. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom verkopen via een e-commerce platform in China?

China is een van de grootste markten in de wereld, het is namelijk het land met de meeste inwoners. Het potentieel is dan ook ongekend, om dit duidelijk te maken even de volgende cijfers over de Chinese markt:

  • 1,37 miljard inwoners
  • 721,43 miljoen internetgebruikers
  • 413,25 miljoen online shoppers

De potentie van de Chinese markt is dan ook oneindig. Ook daar staan de ontwikkelingen namelijk niet stil, waar nu slechts ongeveer de helft van de Chinese bevolking internetgebruiker is, zal dit aantal door de jaren heen snel stijgen. Begin dan ook nu met het verkopen via een ecommerce platform in China!

Wij regelen alles van A tot Z

Wij snappen dat u wellicht geen idee heeft wat er in de Chinese markt speelt, het is dan ook ver van Nederland en daarnaast zijn er in het land zelf ook nog eens cultuurverschillen waarneembaar. Daarom regelen wij alles voor u tot in de puntjes. Door onze services kunt u gemakkelijk uw producten afzetten op de Chinese markt en hoeft u zich eigenlijk nergens zorgen om te maken.

Ook online verkopen in China?

Wilt u ook uw producten afzetten in de enorme markt van China en zo ook uw graantje meepikken? Kies dan voor ons als partner, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het opzetten van verkoopkanalen via de grootste e-commerce platforms in China! Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!