E-commerce specialist in China nodig?

Of het nu om Tmall, JD.com, VIP of cross border e-commerce gaat, AsiaAssist neemt u graag het werk uit handen. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Full-service e-commerce in China
“Wij vertegenwoordigen uw merk.”

Zinzi TmallBij AsiaAssist is de alle expertise aanwezig om te helpen bij uw e-commercevraagstukken. Ons team in Shanghai helpt u met het operationeel management in China en regelt daarnaast ook de order gerelateerde klantenservice en de onlinemarketingdiensten. Tevens verzorgt AsiaAssist alle online implementaties op het gebied van e-commerce in China. AsiaAssist kan worden ingezet als externe e-commerceafdeling, als verlengstuk van uw bedrijf in China.

Van strategie, naar uitvoerende marketing.

AsiaAssist maakt gebruik van diverse manieren om uw merk onder de aandacht te brengen bij de Chinese consument. Niet alleen door middel van online advertenties, maar ook door deel te nemen aan diverse salesevents. Eén van de belangrijkste salesevents is Double 11, het grootste salesevent dat ieder jaar plaatsvindt op 11 november.

Uw volledige service & sales partner, in China.

Hi-Tec Tmall MobileNaast deelname aan deze events zorgt ons team voor de ondersteuning van de website. Zoals het content management plus de front- en back-end ondersteuning. Ook bieden we professionele klantenservice en leveren wij complete data-analyses van de gehele verkoop op de website. Zo krijgt u een duidelijk inzicht welke producten of diensten zorgen voor de meeste klandizie.

De bekendste platformen in China zijn Tmall en JD.com maar er zijn nog vele andere webshops die mogelijk interessant zijn voor uw merk en producten. Wij ondersteunen het hele spectrum en kiezen de ideale kanaal mix.

Wij zorgen voor een zorgenvrije eerste stap op de Chinese markt, zodat u zich kunt richten op andere bezigheden.

De belangrijke voordelen:

    • Snelle time-to-market
    • Data gedreven market entry
    • Verlaag risico, verhoog succes kans
    • Hogere marges
    • Bereik miljoenen potentiële klanten door optimalisatie van afzetkanalen
    • Onafhankelijke professionele service provider
    • Duidelijke aanpak: Think, Build en Operate.
    • Eigen team in China en Nederland
    • Performance gedreven business model

    AsiaAssist is de enige officiële Tmall Partner (Alibaba) in Nederland. Daarnaast opereren we ook webshops op platformen als JD.com (ook WorldWide), WeChat, VIP.com , Kaola en Suning en diverse andere supermarkten en niche winkels. Kortom; we zijn een echte full service e-commerce partner in China.

  • Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de business case samen met u om te bepalen hoe we u verder op weg kunnen helpen naar alle grote kansen in China.

   Contact opnemen

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten