Internet Marketing in China

Bent u benieuwd wat AsiaAssist kan betekenen voor uw onderneming? Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen. U kunt via onderstaande link vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Internet Marketing in China

Wilt u de volgende stap zetten met uw onderneming en uw producten in China gaan leveren maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Geen zorgen, AsiaAssist is uw partner voor internet marketing in China. Wij zijn officieel Alibana partner, Tmall partner en TP partner voor de grootste ecommerce platforms in China, zoals Zoalsalibaba. Platforment van Alibaba zijn o.a. Tmall&Tmall Global, de cross-border variant van Tmall. Ook hebben wij als Nederlands partnerbedrijf een kantoor in China, wij weten dus echt waar we over praten.

Onze internet marketing China services

China is een enorm land en zonder voldoende kennis van het land en de gebruiken is het onmogelijk om hier uw producten af te zetten. Gelukkig bieden wij van AsiaAssist het complete pakket, wij regelen alles van A tot Z:

  • Marktonderzoek
  • Klantanalyse
  • Opzetten van de online verkoopkanalen
  • Internet marketing ondersteuning
  • Daadwerkelijke verkoop en distributie
  • Klantenservice

Wij bieden dus het complete pakket aan services, zodat u uw producten zonder moeite aan de Chinese bevolking kan verkopen. Door onze uitgebreide kennis van de Chinese markten weten wij precies wat u nodig heeft en dit leveren wij ook.

Klantenservice, de kracht achter de online verkopen in China

Zoals u nu weet leveren wij het complete pakket dat u nodig heeft voor de online verkoop van uw producten in China. Klantenservice is hier misschien wel het belangrijkste aspect bij. De Chinese consument doorloopt namelijk een compleet ander (online) aankoopproces dan een Nederlandse consument. Het is namelijk zo dat er bij 7 van de 10 online aankopen in China klantcontact voor de werkelijke aankoop vooraf gaat. Door ons kantoor in China hebben wij de juiste capaciteiten in huis om een zo effectief mogelijke klantenservice voor uw producten op te zetten. Hierdoor loopt u nooit een verkoop mis!

Wilt u uw producten verkopen in de snelst groeiende markt?

Neem contact op met AsiaAssist om op een professionele wijze uw producten via een officiële Alibana partner, Tmall partner en TP partner op de grootste ecommerce platforms in China aan te bieden. Wij verzorgen de complete internet marketing in China voor uw bedrijf. Van het eerste marktonderzoek tot de klantenservice en distributie van uw verkopen.