Online Marketing in China

Bent u benieuwd wat AsiaAssist kan betekenen voor uw onderneming? Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen. U kunt via onderstaande link vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Online marketing China

bent u op zoek naar een partner voor online marketing in China? Dan bent u bij AsiaAssist aan het juiste adres. Wij regelen namelijk alles voor uw online marketing in China. Door onze ervaring met e-commerce in China weten wij precies wat wij doen en moeten doen om op een succesvolle wijze de markt te bewerken. Zo kunnen wij u de optimale resultaten garanderen, zodat u met succes kan ondernemen op de Chinese markt. Wij regelen dan ook alles voor u, van het bedenken opzetten van succesvolle online marketing campagnes tot het rapporteren van de resultaten. Wilt u meer weten over onze online marketing service in China? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze online marketing services

China is een enorm land en zonder voldoende kennis van het land en de gebruiken is het onmogelijk om hier uw producten af te zetten. Gelukkig bieden wij van AsiaAssist het complete pakket, wij regelen alles van A tot Z:

  • Marktonderzoek
  • Klantanalyse
  • Opzetten van de online verkoopkanalen
  • Online marketing ondersteuning
  • Daadwerkelijke verkoop en distributie
  • Klantenservice

Wij bieden dus het complete pakket aan services, zodat u uw producten zonder moeite aan de Chinese bevolking kan verkopen. Door onze uitgebreide kennis van de Chinese markten weten wij precies wat u nodig heeft en dit leveren wij ook.

Klantenservice, de drijfveer achter het succes

Onze service gaat verder dan de beginselen van online marketing. Wij bieden dan ook het complete pakket dat u nodig heeft bij de online verkopen in China. Klantenservice is een van de zaken die wij ook bieden en wat misschien wel het belangrijkste is on de Chinese markt. Wist u namelijk dat er bij wel 7 van de 10 online verkopen in China klantcontact vooraf is? Dit betekend dat de klantenservice altijd op orde moet zijn, en laten wij van AsiaAssist dat nu eens voor u kunnen regelen. Zo loopt u nooit een verkoop mis!

Ook onze marketing service?

Wilt u ook van onze online marketing in China gebruik maken om op de beste manier te kunnen ondernemen in deze enerverende markt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.