Tmall Global verkopen

Bent u benieuwd wat AsiaAssist kan betekenen voor uw onderneming? Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen. U kunt via onderstaande link vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Tmall Global verkopen

Bent u opzoek naar een manier waarop u uw producten kan afzetten in de enorme consumentenmarkt van China? Heeft u er dan al eens aan gedacht om uw producten via Tmall Global te verkopen? Tmall Global is namelijk een Chinees B2C marktplaats die het voor u als niet-Chinees bedrijf mogelijk maakt om uw producten in China af te zetten. Dat klinkt natuurlijk als een droom, maar waar moet u beginnen en beschikt u over de juiste kennis van de markt? Gelukkig kunnen wij van AsiaAssist helpen met de juiste kennis van zaken en een compleet pakket aan diensten. Wij helpen u namelijk van A tot Z bij het opzetten van uw Tmall Global verkopen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom verkopen via Tmall Global?

Door uw producten via Tmall Global te verkopen krijgt u toegang tot een enorme markt, die oneindig veel mogelijkheden biedt. De Chinese markt ziet er nu als volgt uit:

  • 1,37 miljard inwoners
  • 721,43 miljoen internetgebruikers
  • 413,25 miljoen online shoppers

Door ervoor te kiezen om uw producten via Tmall Global te verkopen in China, heeft u dus toegang tot een enorm aantal consumenten die producten via het internet koopt.

Klantenservice, de kracht achter de online verkopen in China

Online verkopen in China gaat anders dan in Nederland. Wist u namelijk dat er bij 7 van de 10 online aankopen in China klantcontact vooraf gaat? Dit vraagt dus om een uitstekende klantenservice in China. Gelukkig kunnen wij deze voor u ook verzorgen. Via ons kantoor in China hebben wij namelijk uitstekende connecties om dit voor u te verzorgen. Bij ons bent u dan ook verzekerd van het complete pakket om te beginnen in China.

Meer weten?

Bent u benieuwd of ook u uw producten via Tmall Global kan verkopen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.