Tmall Global

Bent u benieuwd wat AsiaAssist kan betekenen voor uw onderneming? Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen. U kunt via onderstaande link vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Tmall Global

Tmall Global is een Chinese online B2C marktplaats die het voor u mogelijk maakt om als niet-chinees bedrijf ook uw producten in China te verkopen. Dat klinkt natuurlijk geweldig, zeker omdat dit u in staat stelt om te profiteren van een enorme markt. Maar waar moet u beginnen en hoe moet u dit regelen? Gelukkig weten wij van AsiaAssist alle antwoorden op iedere vraag. Wij zijn namelijk ook officieel Tmall Global partner en hebben als enigste Nederlandse bedrijf ook daadwerkelijk een kantoor in China. Bij ons bent u dus verzekerd van de juiste kennis over de markt en dus diensten die echt bijdragen aan uw uitbreiding naar China.

Waarom Tmall Global?

Tmall Global is het bekendste en grootste B2C ecommerce platform van China en geeft u toegang tot de snel groeiende Chinese consumentenmarkt via onder andere Alibaba Nederland. Hierdoor kunt u profiteren van de opkomende Chinese middenklasse, die ook steeds meer aankopen doet via internet. Door uit te breiden via Tmall Global kunt u dus profiteren van een markt die als volgt is opgebouwd:

  • 1,37 miljard inwoners
  • 721,43 miljoen internetgebruikers
  • 413,25 miljoen online shoppers

Binnen deze markt zien wij een enorm potentieel in de opkomende middenklasse, waar wij ons dan ook graag of focussen. Deze middenklasse in China zal dan ook in 2020 verantwoordelijk zijn voor meer dan 55% van de Chinese consumptie. Door ons te focussen op deze groep, kunnen wij gemakkelijk effectieve marketingboodschappen overbrengen aan een van ’s werelds grootste doelgroepen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het B2C platform van Tmall Global of wilt u meer informatie over ons bedrijf en onze services? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar en staan u bij met alles, van marktonderzoeken tot distributie.